We hebben een nieuwe website!

Gedurende lange tijd is de site van de stichting uit de lucht geweest. Maar dit was niet voor niets.

De gehele site heeft een complete vernieuwing gekregen, met veel dank aan Judith v.d. Lee. Wij zijn blij dat wij deze mooie site mogen presenteren.

Tevens heeft de Stichting een nieuw Logo gekregen, waar wij allen zeer trots op zijn. Het logo bestaat uit een driehoek met daarin de hand van de cliënt met daarin het hoofd van de hond. De driehoek is zeer gebruikelijk bij therapie, dit is namelijk de verbinding tussen de cliënt – hond – handler.

Een goede driehoek, ondersteunt een optimale therapie.

Helaas hebben wij door de corona al ruim een jaar geen therapie kunnen verlenen in de verzorgingshuizen. Maar zodra dit weer mogelijk is, pakken wij de draad met veel enthousiasme op.

Gelukkig zijn er wel nieuwe aanmeldingen binnen gekomen voor de opleiding therapiehond en de opleiding schoolhond. Deze trainingen vinden in klein verband wel doorgang op het veld, en zullen de komende twee jaren nog verder voortgezet worden.

Verder verwijs ik u naar de nieuwe site  en wens u veel plezier met het bekijken en lezen ervan!

J.jpg
krant

In de media

Stichting Therapiehond Nederland is over de jaren regelmatig in de media geweest. Via onderstaande knop vind je hier enkele leuke voorbeelden van.

Bekijk meer