Steun ons

Jij kan ons helpen de therapiehond in Nederland op de kaart te zetten en daarmee vele mensen te helpen

Rabobank clubactie

Stichting Therapiehond Nederland doet dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport.

Leden van de Rabobank bepalen door middel van stemmen wie onder andere financiële steun ontvangt. Jouw stem is dus geld waard!

Stem nu direct op Stichting Therapiehond Nederland in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Je vindt ons binnen de regio Kop van Noord Holland.

Geen lid van de Rabo? Dan kun je ons alsnog helpen via een directe donatie op rekening NL57 RABO 0120877228 t.a.v. Stichting Therapiehond.

Help jij ons mee?

Rabo ClubSupport FASE2 -Stem nu_Scouting.jpg

Gaat de doelstelling van de stichting hand in hand met de jouwe?

Wil je als bedrijf of particulier ons steunen door geld te geven aan de stichting? Dat waarderen wij enorm!

Doneren kan op rekeningnummer NL57RABO0120877228 t.a.v. Stichting Therapiehond Nederland

Je kunt geld storten op bovenstaande rekening en kiezen of je eenmalig of maandelijks een bedrag wilt schenken.

Wil je verder nog informatie neem dan contact op met Jack Visser.

Email: jack.visser7@gmail.com

Donating Money

Nalatenschap

Mocht het een wens van je zijn om Stichting Therapiehond Nederland  op te nemen in je nalatenschap, neem dan contact op met je notaris. Deze kan jou hierover informeren.

Signing a Contract